Titles
 
other bits

Забравена парола?
 
Детската агресия
Среща на тема “Детската агресия”, организирана от Демократичния съюз на жените и Обединението на жените социалистки за паритет и солидарност се проведе на 28 май 2009 г. в Хасково. В един откровен разговор представители на неправителствени организации, педагози, психолози, ученици, служители на Дирекцията за закрила на детето обсъждаха предпоставките, водещи до създаване на агресивни модели на поведение у подрастващите и ролята и значимостта на семейство, училище, институции за ограничаване на детската агресия. Специалисти споделиха похвати и техники за предотвратяване и преодоляване на агресивни нагласи сред подрастващите. Присъстващите се обединиха около мнението, че решението на този проблем зависи както от институциите, така и от самите нас, защото децата ни подражават.
 
Посещение на министър Масларова в Харманли
На 03.04.2009 г., министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова бе на посещение в община Харманли. Тя бе придружавана от   депутатите  от Коалиция за България Минка Русева и Иван Илчев, Областния управител на Област Хасково Райна Йовчева , изпълнителния  директор на агенцията за социално подпомагане и на заетостта - Гергана Дренска .
В рамките на деня министър Масларова проведе и среща с ръководството и работниците от обувна  фирма „Славей Г" и посети Дома за стари хора в  Харманли.
       
Продължава...
 
"Презареждането" започна. Победа за БСП срещу ГЕРБ
Младите социалисти от  Димитровград спечелиха победа във футболната среща между младежките формации на БСП и ГЕРБ, която се проведе на 16 май в Димитровград. През първото полувреме младежите в червени екипи поведоха с 4 гола. Второто полувреме не бе лишено от емоции.Бяха вкарани още 4 гола.Срещата завърши при резултат 5:3 в полза на червения отбор.
 
<< Начална < Предишна 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Следваща > Последна >>

Резултати 557 - 559 of 559
 
Footer