Titles
 
other bits

Забравена парола?
 
Ивайловград - общината с най-висока безработица в областта

ПримерНа 10 март разговаряхме с гражданите от община Ивайловград за нашите предложения касаещи младежката и социалната политика. Акцент в разговорите станаха въпросите касаещи повишаването на доходите и откриването на нови работни места.

 

 

Пример"В общината има само двама общопрактикуващи лекари и един специалист.Болница няма.Как БСП ще реши този проблем?"попитаха граждани. Кандидатите за народни представители подчертаха, че за БСП ще бъдат приоритет запазването на държавните и общинските лечебни заведения за болнична медицинска помощ в отдалечените и труднодостъпни райони на страната. Модернизиране и оптимизиране на спешната помощ, отговаряща на демографската структура в страната. Разширяване и разкриване на нови звена в градовете с голяма концентрация на население, които да осигуряват покритие и в слабонаселените райони.

 
Среща-разговор в Стамболово

ПримерНа проведената предизборна среща в Стамболово кандидатите за народни представители от коалиция "БСП за България" -Никола Динков, Богдан Кирилов,Кера Спирова и Нина Николова, отговаряха на въпроси на гражданите. Акцент в дискусията беше поставен на темите: доходи, заетост, здравеопазване, образование,  и селско стопанство.

"В нашата програма има предложение държавата да подкрепи най-чувствителните сектори на земеделието, а именно  зеленчукопроизводството, овощарството и животновъдството. Това ще става на база реално произведена продукция. Малките и средни стопанства ще получават допълнителни средства.Подпомагане на местното производство, като в асортимента на търговските вериги с годишен борот над 2 млн. лв. задължително да се въведат следните инимални прагове за произведени в България продукти: 51% плодове и зеленчуци в сезона на производството им  30% – извън него, 70% мляко и млечни продукти, 25% месо и месни продукти (без пилешко), 50% пилешко месо,5% вино и спиртни напитки".

"Знаем, че едни от основните проблеми са ниските доходи и липсата на работни места.За нас приоритет ще бъде подпомагането на малкия бизнес и стимулирането на разкриване на работни места". Като конкретни мерки бяха посочени намаляването на административната тежест и въвеждането на Нулева ставка на данък „Печалба“ при годишен борот от търговска дейност до 150 000 лв. за стартиращи редприятия, създадени от предприемачи до 35 предприятия, създадени от предприемачи до 35 г., които в рамките на 24 месеца да открият минимум пет работни места.Важно е държавата да се върне в икономиката, подчератаха кандидатите за народни представители.

 

 
Стилияна Неделчева Ангелова

 

 

 

Стилияна Ангелова- учител по музика.

Завършва Музикална педагогика към Софийския унивеситет “Св.Климент Охридски” през 1996 година. 2017 година получава магистърска степен със специалност  Педагогика на обучението по Техника и технологии във ВТУ “Св.св.Кирил и Методий”.

Носител на Първа Професионално-квалификационна степен в областта на музиката. Притежава множество медали от  участия в страната и чужбина за конкурси и фестивали.

Говори руски и турски езици.

Семейна.

 
<< Начална < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 29 - 32 of 559
 
Footer