Titles
 
other bits

Забравена парола?
 
футболен турнир под мотото „Поискай промяната”

Младежко обединение в БСП Хасково, организира футболен турнир, под мотото „Поискай промяната”. Специален гост бе водачът на листата на БСП Елена Йончева, която изпълни първият начален удар. Победителят бе определен след изпълнение на дузпи и получи купата с номер 10

Пример       Пример

 

 

 
Препълнена зала посрещна Корнелия Нинова в Хасково

Пример"Най-важният въпрос днес е суверенитетът и териториалната цялост на България и сигурността на нейните граждани", заяви в Хасково председателят на БСП Корнелия Нинова. "В България има лидери на партии, които са неадекватни", заяви пред препълнената зала Нинова и даде за пример изказване на Бойко Борисов, в което той е обвинил евродепутатите от БСП, че са гласували против добива на въглища в Арктика. Нинова посочи и основни акценти в бъдещата работа на БСП.

 

ПримерОтново бяха повдигнати наболели и жизненоважни въпроси за българското общество, като демографския срив, влошеното качество на образованието, бълващо функционално неграмотни хора, занемареното здраве на българина, ниските доходи и страшния бич на безработицата. Корнелия Нинова поздрави водача на листата за Хасково Елена Йончева за смелостта й и куража да се изправи лице в лице с една машина от корупция и машинации. Йончева пък призова за възстановяване на изгубената граница между доброто и злото.

ПримерНека покажем, че България значи много за нас, обърна се журналистката към залата. Днес България е изправена пред избора - дали да я има, или да я няма, допълни тя. "Моя страна, моя България" отекна в изпълнената с овации зала на Дома на техниката и над всички и всичко се развяваха българските знамена.

 
Корнелия Нинова:Заставам зад тази смела жена Елена Йончева"
ПримерЗаставам зад тази смела жена Елена Йончева и ви гарантираме, че ще бъдете свободни хора! Демокрацията ни отне много, но ни даде свобода - да казваме какво мислим, да се борим за правата си, да бъдем спокойни хора в България. Един човек ни отне и тази свобода. Човек, който управлява съдебната система с SMS-и, който управлява митниците с SMS-и и толерира контрабандата, който уволнява с SMS-и. Българи, да поискаме да бъдем свободни хора, да можем да си казваме мнението, да не се страхуваме, че ако имаме позиция, ще бъдем уволнени от работа и да не целуваме ръка никому!
 
<< Начална < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 24 of 559
 
Footer