Начало
Titles
 
 
Начало
За нас
Предстоящо
Галерия
Документи
История
БСП в страната
Eлектронно членство
Архив новини
В общински съвет Хасково
Съветници
Народен представител
other bits

Забравена парола
 
БСП Хасково се регистрира в ОИК за предстоящите избори
Пример
Председателят на БСП- Хасково и кандидата за кмет Божидар Драганов внесоха сутринта документите за регистрация на БСП за участие в местните избори
 
 
 
Божидар Драганов е кандидата за кмет на община Хасково

Общинският съветник от БСП Хасково Божидар Драганов e кандидата за кмет на община Хасково за предстоящите местни избори. На проведеното снощи заседание на Общинската конференция

вторият приел номинация за кмет на общината Атанас Василев си направи самоотвод и даде своята подкрепа за младите.

 
Чавдар Георгиев даде отчет за работата си в парламента

ПримерДнес в Хасково , народният представител Чавдар Георгиев направи кратък преглед на работата на Народното събрание до момента.Според него водената досега политика с ясно изразен десен характер и е насочена единствено към това да се даде възможност публичните средства да се преразпределят в полза на частни интереси.Резултатите от това управление са катастрофални, дългът е удвоен, без това да води до повишаване качеството на живот на хората, до стимулиране на икономиката.Като хаос бе определено случващото се в сектор енергетика.Няма персепктиви за развитието на държавата, увеличава се броя на младите хора, които напускат държавата.Спроде Георгиев , БСП е единствената партия поставила на преден план решаването на проблема с демографската криза. В отговор на журналистически въпрос относно референдума, народния представител посочи, че това е „шамар” за президента и ясно посочи, че има ясно и категорично решение на Конституционния съд по отношение на електронното гласуване.”Няма как да се конторлира автентичността на избирателя при гласуване през интернет и това крие огромен риск „, посочи още той.По време на пресконференцията, Чавдар Георгиев направи отчет за работата си в парламента.

"Искам да изразя и личното си възмущение от последните действия на кмета на Хасково - да събори паметник на културата. Този кмет счита, че той е закона в Хасково и не се съобразява с нищо друго", подчерта Георгиев.

Председателят на БСП в Хасково , Иван Станчев, коментира , че яснота относно кандидатурата за кмет ще има след конференцията, която се очаква през втората половина на август.

 

 

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 17 - 20 от 512
 
Footer