Начало
Titles
 
 
Начало
За нас
Предстоящо
Галерия
Документи
История
БСП в страната
Eлектронно членство
Архив новини
В общински съвет Хасково
Съветници
Народен представител
other bits

Забравена парола?
 
Моят 1-ви май

Младежкото обединение на БСП - Хасково, организира конкурс за фотография на тема:"Моят 1-ви май". В конкурса могат да  участват младежи до 29 години. Вашите фотографии изпращайте на адрес This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it . В писмата посочете име и телефон за обратна връзка. Краен срок за участие 10.05.2015г.

За нас е предизвикателство да разберем, как младите усещат символиката на Международния ден на труда.

 

Успех!

 
Честит 1-ви май!

ПримерДами и господа, за нас е удоволствие да ви поздравим по повод 1 май – Ден на труда и международната работническа солидарност. Днес България има нужда от творчеството и труда на всички нас за да успеем заедно да изградим една просперираща държава.Желаем Ви здраве, творчески и професионални успехи!

Честит празник!

Иван Станчев

председател на ОбС на БСП - Хасково

 

 
Ветераните в БСП-Хасково: 9 май не трябва да бъде повод да се чертаят нови разделителни линии
ПримерДнес в Хасково се проведе регионално заседание на Движението на ветераните в БСП за областите Хасково, Пловдив, Пазарджик, Кърджали и Смолян. По повод 70-та годишнина от победата над фашизма, участниците във форума се обединиха около призив към всички граждани, в който се посочва, че 9 май не трябва да бъде повод да се чертаят нови разделителни линии, че историята трябва да се пази и предава на поколенията.
 
ПримерЦелта на срещата бе и да се информират членовете за завършилото заседание на Конгреса и за подготовката за предстоящите местни избори. По време на срещата проф. Владимир Топенчаров подчерта, че местната власт е важна за левицата. „Вярвам, че тези избори ще бъдат по-добри за БСП. Необходимо е да влезем в тези избори с дързост. Дързост включва в себе си и смелост, и честност” заяви той.
 
 
 
По време на проведената дискусия ветераните социалисти споделиха своя опит за работата си с хората и не скриха оптимизма си, че на тези избори заставайки честно, лице в лице с избирателите, БСП и нейните партньори ще имат успех.
 
В срещата се включиха и секретарят на Движението на ветераните Симеон Игнатов, председатели на общинските съвети на БСП от областта и членове на областното ръководство, членове на Отечествения Съюз, антифашисти и ветерани от войните.
 
 
<< Начална < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 17 - 20 of 504
 
Footer