Начало
Titles
 
 
Начало
За нас
Предстоящо
Галерия
Документи
История
БСП в страната
Eлектронно членство
Архив новини
В общински съвет Хасково
Съветници
Избори
Народен представител
Избори 2014
other bits

Забравена парола?
 
Станишев се срещна с обществеността на Хасково и Димитровград
Председателят на БСП , лидер на ПЕС и водач на листата на Коалиция за България на предстоящите избори се срещна с граждани в Хасково и Димитровград по време на обиколката му в област Хасково. Според Станишев на предстоящите избори за Европейски парламент имаме шанса да променим баланса в Европейския парламент в полза на социалистите и да започнем промяна.
Продължава...
 
Сергей Станишев в региона

По време на посещението си в Хасковска област лидерът на БСП и ПЕС , се срещна с ръководството на община Харманли и направи първа копка на пътя Харманли - Лесово. По време на срещата  в общината  бяха обсъдени най-актуалните проблеми от икономическото развитие на общината.Натоварената програма на Станишев продължи със срещи в Димитровград, откриване на предизборния офис в Хасково и завърши с ъс среща с гражданите в областния град.По време на визитата си Станишев бе придружаван областния председател на БСП - Минка Стоянова, от зам.областния управител Иван Станчев, зам.минстър Чавдар Георгиев и нардните представители от областта Стефан Танев, Смиляна Нитова и Жара Пенева.

 Пример

 Пример

 Пример

 
Покана

Уважаеми съграждани,

Председателят на БСП , лидер на европейските социалисти и водач на листата за предстоящите евроизбори Сергей Станишев ще се срещне с обществеността на Хасково на 24 април. Срещата ще започне от 18ч в киносалона на Дом на техниката.

Заповядайте!

 
<< Начална < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 17 - 20 of 493
 
Footer