Начало
Titles
 
 
Начало
За нас
Предстоящо
Галерия
Документи
История
БСП в страната
Eлектронно членство
Архив новини
В общински съвет Хасково
Съветници
Народен представител
other bits

Забравена парола?
 
Приемен ден на народния представител
Приемен ден в Хасково организира депутатът от „БСП – Лява България“, Чавдар Георгиев. Той ще се проведе на 25 май/понеделник/, от 16:00 часа. Мястото: Общински съвет на БСП, на ул. „Стефан Караджа“ 23. Записвания се правят на тел. 038/62 24 80 , 62 44 60
 
Танцувай с мен 4 - първомайски празник

ПримерНад 5000 души от Кърджали и Хасково се събраха  по случай Деня на труда в градската градина в Кърджали. Там те отбелязаха своя празник с  регионално първомайско танцово надиграване „Танцувай с мен –4”. В него се включиха над 320 участника от любителски фолклорни състави от двете области. Те представиха богата фолклорна програма от народни песни и хора, която бе бурно приветствана от хилядната публика.

 

ПримерДомакините на събитието бяха подготвили и награди за победителите в надиграването.Награди от състезателната част за майсторство при ръченица и танцуване на българско хоро донесоха в Хасково момчетата и момичетата от Ансамбъл Хасково.

 

 

ПримерМестната структура на Обединението на жените социалистки Теодора Каракостова връчи от тяхно име трофеи за най-малкия участник – Надежда Димитрова, която е на 5 годинки и най-възрастният – Деля Петкова от с.Пчеларово на 82.

 

 

 

На събитието присъстваха: Милко Багдасаров, член на Изпълнителното бюро на БСП и председател на Общинския съвет на партията в Кърджали, Иван Станчев – председател на Общинския съвет на БСП – Хасково, Георги Кючуков – председател на Областния съвет на БСП – Кърджали .Поздрав до участниците отправи народният представител Чавдар Георгиев.

Пример

  

 

 

 
Моят 1-ви май

Младежкото обединение на БСП - Хасково, организира конкурс за фотография на тема:"Моят 1-ви май". В конкурса могат да  участват младежи до 29 години. Вашите фотографии изпращайте на адрес This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it . В писмата посочете име и телефон за обратна връзка. Краен срок за участие 10.05.2015г.

За нас е предизвикателство да разберем, как младите усещат символиката на Международния ден на труда.

 

Успех!

 
<< Начална < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 17 - 20 of 506
 
Footer