Начало
Titles
 
 
Начало
За нас
Предстоящо
Галерия
Документи
История
БСП в страната
Eлектронно членство
Архив новини
В общински съвет Хасково
Съветници
Избори
Народен представител
Избори 2014
other bits

Забравена парола?
 
Драгомир Стойнев и Петър Чобанов на среща с бизнеса

Срещата ще се проведе на 28 април, от 16:00 часа, в залата на Областна администрация Хасково.Тя е част от информационна кампания насочена към бизнеса в страната.Кампанията има за цел да се запознаят местните фирми с новите възможности за финансиране от ББР, както и с целия набор от инструменти, които осигуряват гъвкаво и ниско-лихвено кредитиране за малките и средни предприятия. Представителите на бизнеса имат възможност да зададат своите въпроси към представителите на правителството и експертите на банката.

 

 
Сергей Станишев: България няма време за губене…повече с ГЕРБ
 Пример
 снимка:haskovo.info 

Тези избори са голям титаничен сблъсък на две виждания за Европа. Виждането на ЕНП, които управляват 10 години ЕС и докараха Европа до такова състояние, че все повече гражданите на ЕС се разочароват, чувстват го отдалечен, нерешаващ техните проблеми. Това заяви Сергей Станишев, председател на БСП и президент на ПЕС, на пресконференция в Хасково. Според него едно от нещата, които звучат най-остро и справедливо  от хората е, че ЕС е налял 1 трилион и 600 млрд евро, за да спаси банките по време на финансовата криза, но не помага и не спасява хората.

Продължава...
 
Станишев се срещна с обществеността на Хасково и Димитровград
Председателят на БСП , лидер на ПЕС и водач на листата на Коалиция за България на предстоящите избори се срещна с граждани в Хасково и Димитровград по време на обиколката му в област Хасково. Според Станишев на предстоящите избори за Европейски парламент имаме шанса да променим баланса в Европейския парламент в полза на социалистите и да започнем промяна.
Продължава...
 
<< Начална < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 17 - 20 of 495
 
Footer