Начало
Titles
 
 
Начало
За нас
Предстоящо
Галерия
Документи
История
БСП в страната
Eлектронно членство
Архив новини
В общински съвет Хасково
Съветници
Народен представител
other bits

Забравена парола?
 
ПОЗИЦИЯ

                                                ПОЗИЦИЯ

на Изпълнитленото бюро на Общински съвет на БСП - Хасково

Изпълнителното бюро на Общински съвет на БСП - Хасково изразява своето възмущение от начина по който протече дебатът в Общински съвет - Хасково на 29 май 2015г. Използваната от кмета риторика, принизява работата на Общинския съвет , не спомага за утвърждаване авторитета на институцията и подкопава доверието в местното самоуправление.

01.06.2015г.

Хасково

 

Пример  Уважаеми учители, дейции на българската просвета и културата!

Скъпи ученици !

Граждани на Република България !

 Днес е 24–ти май – Ден на българската просвета и  култура,  на славянската писменост !

Днес, вече никой не може да си представи светованата култура без Кирил-Методиевото дело. Дело, на което дължим своето оцеляване като народ. Дело, което ни равнопоставя с напредналите народи на Европа и света. Не е случайно, че българският народ издигна през вековете образованието  и кулурата като изключителна национална ценност. Стремежът към познание е една от най – високите добродетели на бългрина, от което никое време и никой политически режим до днес не успя да го лиши.

Днес,  на един от най – светлите за България празници,  нека гордо и с високо вдигната глава да продължим заедно делото на Светите братя.

По традиция свързваме този празник  с едни от най-отдадените на професията си хора - учителите. Скъпи учители, бъдете здрави и продължавайте  все така с любов да се грижите за децата ни! Благодарим Ви за усилията, които полагате!

Драги ученици, нека с вашето трудолюбие и стремеж към знанието, да съхраним българското училище, като територия за социален и духовен опит, като място за сплотяване и духовното ви извисяване.

Уважаеми граждани на Република България, днес, във времената, в които силата и волята на българския народ, за кой ли път са подложени на изпитание, дненият празник напомня, че истинските водачи на нацията ни винаги са били учителите, хората на науката и културата.

Да запазим духовността и силата на българската култура.

Честит празник!

 

 

24 май 2015 г.                                                     инж. Иван Станчев

гр. Хасково                                                         Председател на ОбС на БСП

 
Приемен ден на народния представител
Приемен ден в Хасково организира депутатът от „БСП – Лява България“, Чавдар Георгиев. Той ще се проведе на 25 май/понеделник/, от 16:00 часа. Мястото: Общински съвет на БСП, на ул. „Стефан Караджа“ 23. Записвания се правят на тел. 038/62 24 80 , 62 44 60
 
<< Начална < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 17 - 20 of 508
 
Footer