Начало
Titles
 
Начало
За нас
Предстоящо
Галерия
Документи
История
БСП в страната
Eлектронно членство
Архив новини
В общински съвет Хасково
Съветници
Избори
Народен представител
other bits

Забравена парола?
 
 
Започна събирането на подписи в подкрепа на правителството

На разширено заседание снощи актива на хасковската организация на БСП обсъди и анализира актуалната политическа обстановка в страната. Членовете на партийния съвет , контролната комисия и председателите на основни партийни организации се обединиха около тезата, че подкрепят извършеното до момента от министър Драгомир Стойнев, особено социално значимите мерки в сферата на икономиката и енергетиката . Категорично бе заявена и подкрепа за правителството на Пламен Орешарски и Народното събрание . На разширеното заседание бе взето решение да започне събиране на подписи в подкрепа на правителството.Мобилни групи от младежи ще обикалят града и ще събират подписи. Желаещите да дадат своята подкрепа на правителството могат да се подпишат и в общинския съвет на БСП на ул.Стефан Караджа 23. Партийния актив заяви желание да участва масово в традиционния събор на левицата на Бузлуджа на 27 юли.

 
Покана

Общински съвет на БСП ви кани на традиционния събор на левицата на Бузлуджа на 27 юли 2013г. 

За справки и записвания в Общински съвет на БСП,038/624460, 622480 Пример

 
Честит празник!

 Днес, вече никой не може да си представи светованта култура без Кирил-Методиевото дело. Дело, на което дължим своето оцеляване като народ. Дело, което ни равнопоставя с напредналите народи на Европа и света. Не е случайно, че българският народ издигна през вековете образованието  и кулурата като изключителна национална ценност. Стремежът към познание е една от най – високите добродетели на бългрина, от което никое време и никой политически режим до днес не успя да го лиши.

Днес,  на един от най – светлите за България празници,  нека гордо и с високо вдигната глава да продължим заедно делото на Светите братя.

По традиция свързваме този празник  с едни от най-отдадените на професията си хора - учителите. Скъпи учители, бъдете здрави и продължавайте  все така с любов да се грижите за децата ни! Благодарим Ви за усилията, които полагате!

Честит празник!

 

 

 
Още...
<< Начална < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 17 - 20 of 475
 
Footer