Titles
 
other bits

Забравена парола?
 
Елена Йончева подкрепи подписката за спиране на сделката за ЧЕЗ
Днес на площад Свобода в град Хасково, народния представител Елена Йончева подкрепи подписката за спиране на сделката за ЧЕЗ. Само за няколко часа се събраха над 200 подписа. В Хасково подписи се събират от организациите в кварталите от 9 март.Желаещите могат да подкрепят подписката и в офиса на Хасковската партийна организация на ул. „Стефан Караджа" № 23, Подписката продължава и в останалите общини от региона.Пример
 
3 март в Хасково

В Хасково в церемонията по издигане на българското знаме и поднасянето на цветя пред паметника на Незнайния воин се включиха членове на ръководството на общинската организация на БСП, младежи, общински съветници и социалисти.

 Пример

 
125 години Хасковска партийна организация

С тържествен концерт хасковските социалисти отбелязаха 125 години от създаването на Хасковската партийна организация. Бяха припомнени важни събития от историята на организацията. Председателят на общинската структура Атанас Василев,  подчерта, че не бива де са допуска историята да бъде подменяна, че ние социалистите няма от какво да се срамуваме, че трябва да помним героите дали живота си за България. Получиха се множество поздравителни адреси, включително и от името на НС на БСП, председателя НС на БСП Корнелия Нинова и парламентарната група. Народните представители Никола Динков и Виолета Желева бяха гости на тържеството. Бурни аплодисменти и поздрави от местната организация получи Елена Йончева за филма "Граница".  Програмата завърши с празничен концерт, в който взеха участие трио “Кантабиле”, вокална група “Южняче” и танцов ансамбъл “Златна Тракия”. Тържественото честване бе предшествано от представяне на изложба посветена на историята на организацията в РИМ- Хасково.

 Пример

 Пример

 Пример

 Пример

 
<< Начална < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 13 - 16 of 559
 
Footer